Vuokrausehdot

1. VARAUS

Tila vuokrataan aina kokonaisuutena, saunoineen ja seurustelutiloineen koko päiväksi (10-12h). Vuokra-ajan aloitus on neuvoteltavissa, ja se jatkuu aina seuraavaan päivään klo 9:00 asti.  Mahdollisista lisätunneista on sovittava etukäteen ja niistä voidaan veloittaa erillinen maksu.

Tilan varaajan ja kaikkien tilassa olevien tulee olla täysi-ikäisiä.

Maksullisten yleisötapahtumien järjestäminen tilassa on kielletty.

2. PERUUTUS

Ylivoimaisesta esteestä johtuen tilan omistaja voi perua saunatilan varauksen ennen varauksen alkua. Tässä tilanteessa ennakkoon maksettu vuokra ja mahdollisten lisäpalvelujen hinta palautetaan kokonaisuudessaan asiakkaalle, mutta tilan omistaja ei ole muuten korvausvelvollinen.

Asiakkaan tekemä varaus on sitova. Minimiperuutusaika on 10 päivää. Mikäli tapahtuma perutaan alle 10 vrk ennen ajankohtaa, veloitamme 50 % vuokrahinnasta. Käyttämätön ja peruuttamaton vuokra veloitetaan kokonaan.

3. VAHINGOT

Asiakas on velvollinen korvaamaan vuokrauksen yhteydessä tiloille, kiinteistön omistajalle ja/tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon täysimääräisenä. Vuokraaja on vastuussa myös vuokra-ajan jälkeen tapahtuvista vahingoista, jotka aiheutuvat tiloissa olleiden toiminnasta ja/tai huolimattomuudesta.

Vuokraus sisältää aina siivouksen, mutta asiakkaan tulee korjata roskat, pullot ym. pois sekä siirtää mahdollisesti pois paikoiltaan siirretyt kalusteet takaisin paikoilleen.

4. JÄRJESTYS

Tilassa saa yhtäaikaisesti oleskella korkeintaan 40 henkilöä.

Vuokraaja vastaa tilojen lukitsemisesta vuokra-ajan päättyessä.

5. REKLAMAATIO

Mahdolliset reklamaatiot tulee esittää viivytyksettä viimeistään heti vuokrausta seuraavana arkipäivänä sähköpostitse osoitteeseen ciggesclub@gmail.com tai puhelimitse numeroon 045 891 5376. Vuokraajalle ei korvata ylivoimaisesta esteestä aiheutuneita vahinkoja.