Tilavuokra Turun keskustassa

Previous slide
Next slide

Cigges Club toimii ihanteellisena paikkana järjestää synttäreitä, polttareita, saunailtoja, kokouksia ja kisastudioita – oikeastaan mitä tahansa illanviettoja tai juhlan aiheita keksitkään. Naapureita ei ole, joten saat nauttia musiikista ja juhlia vapaasti vaikka aamun pikkutunneille asti.

Tunnelmaltaan ainutlaatuiset ja idylliset, upeaa vanhaa tunnelmaa huokuvat 120 neliön tilat saunoineen sijaitsevat aivan Turun linnan kupeessa. Keskustasta kävelet tänne lyhyessä ajassa vaikka pitkin kaunista Aurajoki-vartta, tai tarvittaessa hyppäät bussin kyytiin. Tämä tila on todellakin poikkeava muista vastaavanlaisista vuokratiloista!

Cigges Club on optimaalinen noin 6-20 henkilön tilaisuuksiin. Kokonaisuudessaan Clubille saa mahtumaan jopa 40 henkilöä, mutta parhaiten kyseisen suuruiset tilaisuudet luonnistuu kesällä, jolloin niitä voi laajentaa kaasugrillillä varustellulle, suurelle aidatulle terassille. Koko sen matkalla on sähkökäyttöinen markiisi, mikä mahdollistaa terassin hyödyntämisen myös pidemmälle syksyyn.

Tila vuokrataan aina kokonaisuutena, saunoineen ja seurustelutiloineen koko päiväksi (10-12h). Vuokra-ajan aloitus on neuvoteltavissa, ja se jatkuu aina seuraavaan päivään klo 9:00 asti.

Loungessa on kahdeksan hengen ruokapöytä, joka soveltuu loistavasti neuvotteluille ja illanistujaisille. Lisäksi kokouksia varten tilasta löytyy mm. videotykki ja valkokangas. Loungen mukava sohva puolestaan kutsuu rentoutumaan palavereiden jälkeen tai saunomisen ohessa. Sauna mahduttaa kerralla kuusi henkilöä.

Kattava keittiö takaa sen, että saat pidettyä juomat kylmänä ja ruoat raikkaina! Jääkaappi, pakastin, kylmäkaappi juomille, uuni, mikro, liesi ja keittiövälineet – nämä kaikki sekä astiasto 25 henkilölle on käytössäsi. Tänne saat tuoda omat virvokkeet, sekä loihtia omat tarjoilut, taikka hyödyntää Turun loistavaa ravintolakattausta ja tilata ruoat toimitettuna paikan päälle. Kysy myös Cigges Clubilta vinkit pitopalveluun sekä juomatastingeihin.

Superbonuksena: Tupakointi sallittu sisätiloissa. Tilassa on tehokas ilmanvaihtojärjestelmä.

Otathan rohkeasti yhteyttä, ja kysy lisää!

Hinnasto

Hinnat sisältävät myös siivouksen

Ajalla 1.1.-31.10.

Pe -la
583 € (sis alv. 24 %)
Su – to
459 € (sis alv. 24 %)

Pikkujoulusesonki 1.11.-31.12.

Pe -la
707 € (sis alv. 24 %)
Su – to
583 € (sis alv. 24 %)

Minimi peruutusaika on 10 päivää. Mikäli tapahtuma perutaan alle 10 vrk ennen ajankohtaa, veloitamme 50 % vuokrahinnasta. Käyttämättömän ja peruuttamaton vuokra veloitetaan kokonaan.

Tutustu vuokrausehtoihimme tästä.

Varauskalenteri